Een perfect kapsel begint bij gezond haar.

Haar dat snel vet wordt, futloos haar een droge hoofdhuid, krullen die uitzakken. Allemaal veel voorkomende problemen. Gelukkig is dat echt te voorkomen door het gebruiken van professionele producten.
Shampoo, conditioner af en toe een masker en beschermende serum,  haarlak, mousse ook bij styling producten zit verschil in kwaliteit. Je vindt bij ons de Keune haarproducten. Want een bad-hair-day hoeft niemand te overkomen. Voel je iedere dag prachtig, krachtig en vol zelfvertrouwen met Keune haarproducten.

Persoonlijk advies.

Bij de kapper krijg je advies over welk producten het beste bij je haar passen. Er word gekeken naar wat jou haar nodig heeft en geluisterd naar jou wensen wat betreft eindresultaten dat jij wilt bereiken met de juiste styling. De kapper blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkeling op gebied van haarverzorging en styling en producten. Conclusie: De aanschaf van haarproducten bij de professionele kapper is een investering, maar op langere termijn zul je zelfs kosten besparen! Dus het idee dat kappers je altijd van alles ‘willen aansmeren‘ kun je naast je neerleggen. Zij weten immers als geen ander hoe belangrijk goede producten zijn en willen klanten graag tevreden houden.

Shampoo

Shampoos van Keune zijn belangrijk voor een goede verzorging van het haar. Eveneens verwijdert het vet, vuil en vieze luchtjes. De shampoos van Keune bevatten verschillende ingrediënten en elk ingrediënt heeft weer zijn eigen taak. Het ene ingrediënt zorgt bijvoorbeeld voor de reiniging en het andere ingrediënt voor het soepel maken van het haar, etc.

 

Conditioner

Een haarconditioner gebruik je na het wassen van het haar met een shampoo. Shampoo zorgt er voor dat je haarschubben open gaan staan waardoor het haar goed gereinigd wordt. Voor een goede bescherming van het haar moeten de haarschubben zich weer sluiten. Hier zorgt de conditioner van Keune voor, het voorziet het haar tevens van voedingsstoffen. Conditioner wordt gebruikt om je haar gezond en sterk te houden. Voor alle haartypes zijn er conditioners, deze verzwaren je haren niet als je het op de juiste manier toepast.

Wat maakt het verschil… 

In een professioneel product zitten minder of geen synthetische siliconen. Siliconen zorgen er voor dat je haar tijdelijk word op gevuld zodat het maximaal een uur goed aanvoelt en mooi glanst. Synthetische siliconen zijn niet oplosbaar met water, waardoor het laagje siliconen in je haar steeds dikker wordt na elke wasbeurt. Dit verstikt het haar, omdat siliconen geen zuurstof kunnen doorlaten. Daardoor word je hoofdhuid en den duur vet en je haar zwaar. Professionele producten hebben siliconen die WEL oplosbaar zijn met water en zuurstof doorlaten.

Professionele shampoo en conditioner vormen de basis van een goede look. Als je geen goede basis hebt, zullen ook de producten die je daarna gaat gebruiken niet optimaal werken.
Professionele producten zullen de gewenste stevigheid, hold, grip en volume dan niet geven.

De pH-waarde van de professionele producten ligt op dezelfde pH-waarde als die van je haar, huid en nagels. Als je je haar reinigt met een professioneel product zal het de pH-waarden van je haar en hoofdhuid niet aantasten, waardoor de vochtbalans in stand wordt gehouden en het kleurbehoud wordt verlengd.

In professionele producten zitten meer soorten ingrediënten die je haar en hoofdhuid allemaal nodig heeft. Ook zijn de ingrediënten van hogere kwaliteit, vandaar dat je er ook wat extra voor betaalt.
De alcohol in professionele producten is van veel betere kwaliteit en zal je haar minder snel uitdrogen.
Daarnaast zijn professionele producten geconcentreerder. Daarom heb je er veel minder van nodig en gaat dat duurdere flesje of potje langer mee.

Last but not least: professionele producten beschadigen je haar niet. Dit scheelt je ook weer extra verzorgingsproducten en knipbeurten!