Team 


 


Hi, Even voorstellen, mijn naam is Tamara Marijs, ik ben 35 jaar en woon in Sint-Laurens samen met mijn lieve vriend Timo en twee leuke boefjes, Reno en Jill.  

De kappersopleiding heb ik met veel plezier en enthousiasme gevolgd aan het ROC in Goes. Tijdens de opleiding liep ik stage bij Cosmo Hairstyling in Middelburg. Na mijn opleiding ben ik aan de slag gegaan en ik heb veel ervaring opgedaan in verschillende salons. 

Heel blij ben ik dat ik jullie nu kan verwelkomen in mijn eigen salon!. In juni 2020 begon voor mij dit avontuur. De salon is gevestigd aan huis en is  makkelijk bereikbaar met de auto.

 

 

 

 

Het kappersvak is constant in ontwikkeling, denk bijvoorbeeld aan nieuwe kleur- en kniptechnieken. Hiervoor volg wij met regelmaat cursussen en deze sluit wij af met een certificaat.

In mijn salon werken wij met KEUNE, het is belangrijk met de juiste styling producten te werken, zo dat u met een goed en vrolijk gevoel de salon verlaat.

 

Liefs, Tamara

 

 

 


Hallo,

 

Ik zal me eigen even voorstellen. Ik ben Jolanda de Bree en 59 jaar. Op m’n 16de begonnen in het kappers vak. In heel deze periode heb ik in 2 salons gewerkt, waarbij ik met veel plezier heb gewerkt.

 

Het was even tijd om een stapje terug te doen, maar hier ben ik weer! Ik kan het vak niet loslaten. Ik werk met zoveel liefde en plezier. Op de donderdag komen jullie mij tegen in de salon.

 

Ik hoop jullie snel te zien in de salon.

 

Groetjes  Jolanda